Tekstomloop in HTML

Weinig  tekst uitlijnen bij foto’s en afbeeldingen. Wanneer  je een artikel schrijft en je voegt  een afbeelding of foto in, wordt je al snel geconfronteerd met het feit dat de tekst en plaatjes niet goed omlopen,  zeker als er minder tekst is als de afmeting van de afbeelding.   Bijvoorbeeld […] meer.. »

Joomla 3.1.0 Stable versie uitgegeven.

Joomla 3.1.0 stable Afgelopen woensdag is Jooma 3.1.0 uitgegeven.   Wat zijn de andere nieuwe functies van de Joomla! 3-serie? Integratie van Twitter Bootstrap in een jui mediapakket. Een nieuwe responsieve administrator template – Isis – en interface. Een nieuwe front-end template – Protostar – gebouwd met behulp van Twitter […] meer.. »

Joomla vs WordPress 2013 Infographic

Infograpic_joomla_vs_wordpress_2013

Infographic van Joomla vs WordPress annno 2013 Je ziet dan de belangerijkste conclusie zijn: WordPress steeds grotere populariteit geniet. WordPress gemakkelijker is om eenvoudige website te maken waarmee je kan bloggen, een webwinkel maken en een informatieve website kan bouwen Joomla meer geschikt is voor complexe website waar veel gebruikers […] meer.. »