Webdesign

Een website laten maken wordt steeds belangrijker in deze tijd. Internet is namelijk niet meer weg te denken voor bedrijven of instellingen. Het is essentieel dat deze aanwezig zijn op dit medium.

Een website is namelijk dé plek waar een potentiële klant de éérste indruk krijgt van uw bedrijf of instelling. Jouw online visitekaartje! Het is daarom van belang een goede website te laten maken die aansluit op je eigen  huisstijl en doelstellingen.

Wij ontwerpen en ontwikkelen,  mooie en succesvolle websites. Creativiteit,kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons centraal. Bij het ontwikkelen van jouw website  laten deze aansluiten op de markt en het zoekgedrag van jouw bezoekers.  Hiervoor gebruiken wij de nieuwste en beproefde technieken.

 

CMS

joomla_wordpressWe bouwen websites op bestaande CMS’sen (content management  system)  zoals Joomla en WordPress.  Beiden pakketten zijn Open Source en vrij te verkrijgen. Er bestaan miljoenen websites die op beide CMS’en zijn gebouwd, omdat deze pakketten zo populair zijn er vele tienduizenden modules en plugins beschikbaar en om extra functionaliteit toe te voegen aan uw website en je bespaart veel extra kosten om deze te ontwikkelen.  Veel van deze zijn gratis maar andere moeten worden aangeschaft voor een klein bedrag.

Om uw website een eigen en unieke uitstraling te geven bestaan er vele templates of themes, dit is het grafisch jasje van de CMS, er  bestaan gratis en betaalde versies. Het grote verschil is, dat bij betaalde templates er meer mogelijkheden zijn en dat er ondersteuning is van de ontwikkelaar. Uiteraard kunt je ook een eigen ontwerp maken en deze kunnen we omzetten naar een uniek template.

Het allergrootste voordeel is van beide systemen is, dat u zelf gemakkelijk en eenvoudig artikelen en nieuws aan de website kan toevoegen zonder een tussenkomst van een webdesigner of een ingehuurde techneut.  Uiteraard krijgt bij oplevering een training hoe dit in zijn werk gaat.

 

Zoekmachine vriendelijke website

Google SEO graphic

Bij de ontwikkeling van uw nieuwe website wordt met elk aspect rekening gehouden voor een goede vindbaarheid in zoekmachines. De techniek achter de site is deze zijn geoptimaliseerd voor de huidige zoekmachines.  Denk hierbij aan zoekmachine vriendelijke URL’s, headers, titels en ALT-tags en snelle laadtijden. Op het moment dat uw nieuwe site live gaat, is het belangrijk dat uw oude pagina’s doorgestuurd worden naar de nieuwe paginalocaties. Zo wordt er voorkomen dat u ranking verliest en daardoor flink zakt in de zoekresultaten. Wij houden ons strikt aan de Google richtlijnen en gebruiken nooit “illegale” of oneerlijke methoden om hoger te scoren in zoekmachines.

 

Mobiele apparaten

responsive_webdesignAnno 2013 heeft iedere internetgebruiker een mobiele apparaat, zoals een tablet, iphone,  ipad of smart phone en de populairteit zal de komende jaren alleen nog maar toenemen. Het is belangrijk dat ook op deze apparaten je website goed er uit zien. Dus we gebruik maken niet meer gebruik Flash omdat Apple ipad en iphone dit niet ondersteunen.   We gebruiken nu HTML5 en CCS3 technieken en responsive ontwerp om uw website te bouwen. Bij een mobiel apparaat kan bijvoorbeeld het menu een drop-down menu zijn en op een normale desktop computer een horizontaal zijn.

Prijs

Aangezien geen twee websites hetzelfde zijn, is ook de prijs nooit gelijk. Er bestaat niet  zoiets als een vaste prijs voor een website.  Studio P&P  werkt meestal op basis van een vastgestelde totaal prijs die vooraf wordt bepaald,  deze is uiteraard  afhankelijk van de gewenste functionaliteit, implementatie tijd en de kosten van componenten en templates.  U kunt contact met ons opnemen om eens over uw website en uw ideeën met ons  te komen praten en we maken graag een prijsindicatie voor u.