Werkwijze

1. Onderzoeken

Wij gaan je vragen stellen om zo al uw doelstellingen en eisen te definiëren. Op basis van deze informatie worden er heldere afspraken gemaakt over het budget en de deadline.

2. Schetsen

Aan de hand van het onderzoek uit fase 1 beginnen wij met het maken van een prototype. Dit prototype geeft beide partijen een duidelijk beeld van het eindproduct en zal dan ook dienen als blauwdruk voor de verdere ontwikkeling.

3. Ontwerpen

De blauwdruk krijgt een vormgeving die aansluit op uw huisstijl en de doelgroep. Tijdens het ontwerpen vragen wij je regelmatig om feedback zodat u 100% tevreden bent wanneer het ontwerp af is.

4. Bouwen

Nu wij onze visie en oplossing hebben vormgegeven kan er begonnen worden met het daadwerkelijk ontwikkelen van de website. In deze fase vallen alle puzzelstukjes op z’n plaats.

5. Ervaren

Nadat de website is gebouwd wordt er uitgebreid getest op werking, functionaliteit en kwaliteit. Wanneer alle fouten zijn verholpen en de website is geperfectioneerd kan deze worden gelanceerd.

6. Groeien

Eenmaal na de lancering analyseren we de daadwerkelijk resultaten zoals het aantal bezoekers en de conversie. Met een dergelijke analyse kan er een plan worden opgesteld om eventuele extra functionaliteiten aan de website toe te voegen.